Lépcsők tervezése és kivitelezése Budapesten és Pest megyében

25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a lépcsők tervezése és építése területén. Minden egyes megbízást a felméréssel kezdünk, melyed teljesen ingyenesen vállalunk Budapesten és Pest megyében. A tervezés előtt fontos látnunk, hogy pontosan hová kerül majd az általunk legyártott, járható fém- és acélszerkezet. Legyen szó családi házról, intézmény épületről vagy céges létesítményről, a precíz és pontos felméréssel időt, munkát és pénzt spórolunk meg ügyfeleink számára.

Szakértő lakatos csapatunk elsősorban Budapesten és Pest megyében vállalja külső és belső lépcsők tervezését és kivitelezését. A pontos méretekhez azonban fontosak a számítások, amelyeket az igényelt típustól függően kell elvégezni. Azt azonban fontos megjegyeznünk, hogy nem érdemes a kőművessel terveztetni, hiszen a rosszul megtervezett szerkezett katasztrófához is vezethet. Statikusaink tervei alapján már könnyedén elkészíthető a kiviteli terv, amely garantálja a minőséget és a hosszú élettartamot a felépített lépcsőkre!

Lakatos csapatunk nagy szakértelemmel készít lépcsőket a fővárosban és környékén

A felmérést és a tervezést követően kezdődhet csak meg a kivitelezés, mely több munkafázist is magába foglal. Egy professzionális lépcső elkészítése és beépítése során ugyanis fontos a hely előkészítése, a szintezés és méretezés, a lépcsővonal felrajzolása, a falfuratok elkészítése, az előre elkészített lépcső rögzítése, a zsaluzat elkészítése, a lépcső elemek és lépcsőfokok kialakítása valamint az olyan befejező műveletek is mint az ellenőrzés, takarítás és átadás.

Konkurens lakatos csapatokkal ellentétben, mi nem hagyjuk magára a megrendelőinket a munka befejeztével sem. Feltakarítunk magunk után, ragyogó tisztaságot és gyönyörű, használatra kész lépcsőt adunk át. A rejtett költségektől mentes lépcsőkészítés szolgáltatásunkat, akárcask más lakatos munkánkat, mindig határidőre készítjük el és garanciát vállalunk rá!

Amiket készítünk: Ipari lépcsők, fém lépcsők, üveg lépcsők, fa lépcsők fém szerkezettel, csigalépcsők, szerkezetkész lépcsők és helytakarékos lépcsők, egyedi megoldások stb.Kapcsolatfelvétel

Hívj bennünket a +36 30 70-38-356-os telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Tölts ki minden mezőt, hogy fel tudjunk keresni a válaszunkkal. Ha megadod a telefonszámod, örömmel visszahívunk! A gomb megnyomásával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
GW Group EU s.r.o.
Hlavná 22, 94301 Sturovo
Adószám: SK2120359175
TelefonHívás
ÜzenetÜzenet