Korlátok tervezése és kivitelezése Budapesten és Pest megyében

Nagy szakértelemmel és bőséges referenciával készítünk fém- és acél korlátokat lakatos csapatunkkal a fővárosban és egész Pest megye területén. Nem csak magánszemélyeknek, hanem intézményeknek és cégeknek is vállaljuk különböző korlátok megtervezését, legyártását és beépítését. Pest megye teljes területén díjmentes kiszállást, ingyenes felmérést és gyors árajánlatot kínálunk megbízóink számára.

Lakatos csapatunk nagy szakértelemmel készít korlátokat a fővárosban és környékén

25 év szakmai tapasztalattal készítünk divatos, dizánjos és modern korlátokat rozsdamentes acélból. Ügyfeleink közkedvelt terméke a rozsdamentes korlát, hiszen nem szükséges csiszolni, nem kell védőréteget felkenni rá, nincs szükség festésre, utókezelése minimális és szinte korlátlan ideig megőrzi a kivitelezéskor átadott állapotát. Esztétékus megoldásként sokan választják az oszlopos, pontfogásos biztonsági üvegkorlátot, mely felülete savmarott vagy átlátszó is lehet. Színes üvegekkel még egyedibbé tehetőek ezek az általában belső tereknél alkalmazott korlátok. Külső változatuk a kilátásbarát üvegbetétes korlát, mely szintén rozsdamentes acélból és biztonsági üvegből készül. Ezen anyagok rendkívül szívósak, időtállóak, karbantartásuk pedig egyszerű.

A kültéri korlátoknak még számos típusát készítjük lakatos csapatunkkal, de minden esetben ügyelünk az ügyfeleink igényeire és szakmai tanácsokkal segítjük a megfelelő korlát kiválasztásában. Ha szükséges megerősített változatokat vagy éppen gyerekbarát korlátot javasolunk. Pálcás és sodronyos korlátjainkat belső és külső terekre, családi házakra, céges telephelyekre és iroda épületekre is örömmel elkészítjük.

Amiket készítünk: rozsdamentes korlát, üvegkorlát, sodronyos korlát, vízszintes és függőleges tagolású pálcás korlát, üvegbetétes korlát, acélháló betétes korlát, kültéri korlát, stb.Kapcsolatfelvétel

Hívj bennünket a +36 30 70-38-356-os telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Tölts ki minden mezőt, hogy fel tudjunk keresni a válaszunkkal. Ha megadod a telefonszámod, örömmel visszahívunk! A gomb megnyomásával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
GW Group EU s.r.o.
Hlavná 22, 94301 Sturovo
Adószám: SK2120359175
TelefonHívás
ÜzenetÜzenet