Kapuk és kerítések tervezése és kivitelezése Budapesten és Pest megyében

Minőségi kapura vagy fém kerítésre van szükség Budapesten vagy Pest megyében? Lakatos csapatunk 25 évnyi szakértelmmel és 20 éves garanciával vállalja a legkülönbözőbb stílusú és típusú kapuk és kerítések megtervezését és kivitelezését a fővárosban és egész Pest megyében. Amennyiben szükséges úszókapuk és tolókapuk motorizálását és automatizálását is elvégezzük. Nem csak beszereljük, de beprogramozzuk és teszteljük is átadás előtt.

Lakatos csapatunk nagy szakértelemmel készít kapukat és kerítéseket a fővárosban és környékén

Nem csak kifele és befele nyíló kapukat, hanem tolókapukat, kobácsoltvas kapukat és forgó kapukat is tervezünk és készítünk magas minőségben. Egyaránt vállaljuk magánszemélyek családi házainál, ipari létesítmények belső és külső tereinél valamint céges ingatlanoknál is tolókapuk, sínen gördülő kapuk, beúszó kapuk vagy kovácsoltvas kapuk kivitelezését.

A lakatos csapatunk által készített kovácsolt vas kapuk és kerítések rendíkvül időtállóak, ízlésesek és stílusosak, növelik az ingatlanok értékét és egyedibbé teszik a környéket. Igény esetén kovácsoltvas jellegű kapukat is készítünk, melyek árai sokkal barátságosabbak.

Amiket készítünk: úszókapuk, tolókapuk, kovácsoltvas kapuk, forgó kapuk, egyszárnyas és kétszárnyas nyíló kapuk, rozsdamentes fém kerítések stb.Lakatos munkáinkból:
kapuk és kerítések

Kapcsolatfelvétel

Hívj bennünket a +36 30 70-38-356-os telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Tölts ki minden mezőt, hogy fel tudjunk keresni a válaszunkkal. Ha megadod a telefonszámod, örömmel visszahívunk! A gomb megnyomásával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
GW Group EU s.r.o.
Hlavná 22, 94301 Sturovo
Adószám: SK2120359175
TelefonHívás
ÜzenetÜzenet