Galériák tervezése és kivitelezése Budapesten és Pest megyében

Lakatos csapatunk 25 év szakmai tapasztalattal és 20 év garanciával vállalja különböző fém galériák készítését magánszemélyek és cégek számára Budapesten és Pest megyében. A galéria ugyanis rendkívüli módon képes megnövelni a belső tereket mind a családi házakban, mind pedig az ipari építményeknél. A galériák nem csak dizájnosak, modernek és praktikusak de megnövelik az adott ingatlan értékét is. A legtöbben otthonaikba azért készíttetnek galériákat, hogy saját kis olvasó sarkot, pihenő helyet, gyerekszobát vagy éppen irodát alakítsanak ki anélkül, hogy bontaniuk és építkezniük kellene.

Lakatos csapatunk nagy szakértelemmel készít galériákat a fővárosban és környékén

A galéria elkészítését egy felmérés és egy díjmentes árajánlat adás előzi meg, amit a kivitelezés követ. Mindig az adott igényekhez tervezzük és készítjük el a legjobb galériát. Díjmentes szakmai tanácsadással segítjük megrendelőink döntését is. Lakatos csapatunk azonban nem csak a fém és vas galériát, hanem a hozzá tartozó lépcsőket és korlátot is elkészíti.

Galériákat azonban nem csak magánházba érdemes csináltatni, hiszen egy étterem befogadó képessége is megnövelhető egy galéria kivalakításával, de egy ipari csarnok befogadóképessége vagy munkaterülete is megnövelhető a jól kivitelezett fém galériával.

Amiket készítünk: fém galériák, vas galériák, magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknekKapcsolatfelvétel

Hívj bennünket a +36 30 70-38-356-os telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Tölts ki minden mezőt, hogy fel tudjunk keresni a válaszunkkal. Ha megadod a telefonszámod, örömmel visszahívunk! A gomb megnyomásával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
GW Group EU s.r.o.
Hlavná 22, 94301 Sturovo
Adószám: SK2120359175
TelefonHívás
ÜzenetÜzenet