Fém- és acélszerkezetek tervezése és kivitelezése Budapesten és Pest megyében

Az ipari fémszerkezetek komoly szakértelmet igényelnek, hiszen nem csak tervezésük de kivitelezésük is igen komplex lehet. Bár lakatos csapatunk magánszemélyek számára is előszeretettel készít egyedi fém- és acélszerkezeteket a fővárosban és egész Pest megye területén, mégis elmondható, hogy ilyen lakatos munkákat általában cégek szoktak rendelni.

Lakatos csapatunk nagy szakértelemmel készít fém- és acélszerkezeteket a fővárosban és környékén

A 25 éves lakatos munkák területén szerzett munkatapasztalatunk segít, hogy a fém- és acélszerkezeteket precízen, határidőre elkészítsük. Igény esetén ezek könnyen és gyorsan felépíthetőek, összeszerelhetőek vagy akár el is bonthatóak és újra összerakhatóak. Álló- és teherbíró képességük pedig kiválló! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk fém-, vas,- és acélszerkezetek kivitelezésére.

Amiket készítünk: Ipari és mezőgazdasági létesítmények, Lépcsők, korlátok, létrák, Tartószerkezetek, Könnyűszerkezetes épületek, Tetők, féltetők, Zajcsillapító falak és burkolatok stb.Lakatos munkáinkból:
fém- és acélszerkezetek

Kapcsolatfelvétel

Hívj bennünket a +36 30 70-38-356-os telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Tölts ki minden mezőt, hogy fel tudjunk keresni a válaszunkkal. Ha megadod a telefonszámod, örömmel visszahívunk! A gomb megnyomásával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
GW Group EU s.r.o.
Hlavná 22, 94301 Sturovo
Adószám: SK2120359175
TelefonHívás
ÜzenetÜzenet